Het laatste nieuws

Terug naar het overzicht

e-choppers nu ook beschikbaar voor verkoop!

Naast de verhuur van onze P&P e-choppers zijn deze nu ook beschikbaar voor de verkoop, binnenkort hierover meer op onze website!

De P&P E-Chopper heeft een stoer design en is volledig duurzaam! Het nieuwe model is voorzien van vele technische hoogstandjes en de echte Tesla onder de scooters. Dit voertuig is zowel in de ‘snor’ (met blauw kenteken), als ‘brom’ (met geel kenteken) uitvoering leverbaar. Door de lithium-batterij gaat een volle 20 AH accu tot wel 65 km mee.

Op dit moment wordt het aanbod elektrische scooters in Nederland steeds groter. Daarom is het voor u als consument erg belangrijk om goede kennis te vergaren voordat u tot aankoop over gaat. Dit zeker gezien een overgroot gedeelte van dit aanbod niet voldoet aan de gestelde eisen door de Nederlandse Overheid.

De E-chopper voldoet aan alle de COC, CVO, ECC en RDW criteria. Dit is ook de reden dat wij exclusief zijn in Nederland en de voertuigen direct op uw naam kunnen zetten in één van de fysieke vestigingen. Het enige dat u nodig hebt is een rijbewijs of vanaf 16 jaar een brommer rijbewijs.

Eén van de voordelen van deze E-Chopper is dat de accu verwisselbaar is. U hoeft dus niet de gehele E-Chopper te plaatsen in de buurt van een stopcontact op hem op te laden. U koppelt simpelweg de accu los van het voertuig en plaatst deze aan de meegeleverde transformator, waarna de accu binnen 3 uur weer volledig is opgeladen. Er is een Long life lithium ion batterij die u er van verzekerd dat u vele kilometers kan genieten van uw E-Chopper. De accu’s beschikken over de wereldwijde MSDS kwalificatie waarbij u wereldwijd goedkeuring heeft.

De E-Chopper is uit gerust met hydraulische schijfremmen die zorgen dat u veilig en in korte tijd stilstaat. Tevens zorgen de brede banden met een diep profiel ervoor dat de E-Chopper een zeer goede en comfortabele wegligging heeft, mocht u onverwacht een keer een noodstop moeten maken u geen problemen ondervind en gewoon in zeer korte tijd veilig stilstaat.

Ook is de E-Chopper is uit gerust met een onderhoudsvrije 1200 watt motor zodat u jarenlang plezier van uw aankoop heeft zonder extra kosten. Deze 1200 watt krachtpatser is volledig stil en ook nog eens krachtig genoeg voor heuvelig landschap.

Uw E-Chopper is voorzien van euro 4 norm en wordt standaard full opties geleverd, waaronder stuurslot, digitale display, knipperlichten, spiegels, verstelbare verlichting, en alarm. Zodra u het alarm hebt ingeschakeld, zal het bij beweging afgaan en het achterwiel blokkeren. Deze E-Chopper laat je dus met een gerust gevoel achter op iedere locatie.