Arrangementen

Bent u/ zoekt u naar iets bijzonders voor uw bedrijf, vereniging, vriendenclub of vrijgezellenfeest?

Dan bent u bij ons op het juiste adres. P&P verhuur heeft de beschikking over Solexen, e-choppers en tandem spartamets en kan zowel losse verhuur als compleet verzorgde uitjes aanbieden voor zowel bedrijven als particulieren. Dit eventueel in combinatie met arrangementen of uw speciale wensen. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak of een vrijblijvende offerteaanvraag.

Bedrijfs / team uitje:

Al enkele jaren neemt het aantal bedrijfsuitjes op de Solex, P&P e-chopper toe. En dat is geen wonder, want juist het touren door en langs diverse bezienswaardigheden is een activiteit waarbij medewerkers letterlijk samen optrekken. Er is alle tijd om gezellig bij te praten met collega’s die je wellicht wat minder vaak spreekt. Vanzelfsprekend zijn de diverse arrangementen bij uitstek geschikt zijn voor een bedrijven en afdelingen.  Deze arrangementen kunnen op maat opgesteld worden en bezorgen op elk gewenste locatie is mogelijk, ook grotere groepen kunnen wij voorzien.

Vriend(in)en/ familie uitjes:

Een dag of dagdeel er op uit met je vrienden of met de familie is natuurlijk al een prima plan.
Lekker er uit met een groep om eens iets te doen wat je in het dagelijks leven niet met elkaar doet. Wat is er dan leuke dan een origineel vrienduitje te ondernemen om elkaar eens op een hele andere manier mee te maken.

Ook de combinatie met een hartelijk ontvangst, geplande tussenstops en afsluitende gezellige Barbecue behoord tot één van de vele mogelijkheden!

Ook de kleinste vrienden of familieleden mee op uw dagje uit?

Op aanvraag kunnen wij diverse soorten kinderzitjes monteren op P&P e-choppers en tandem spartamets. Van klein tot groot er zijn diverse mogelijkheden! voor de aller kleinste kunnen we het zitje voorop monteren, voor de wat grotere zijn er verschillende zitjes achterop. Met onze tandem spartamets kan elke leeftijd mee, zowel de oudere kinderen, degene zonder rijbewijs als opa/oma die het niet ziet zitten om zelf te sturen.

vrijgezellenfeest:

Wil je een leuke dag organiseren voor een vrijgezellenfeest, kom dan solex of e-chopper rijden. We hebben een prachtige solex routes uitgestippeld voor jullie vrijgezellenfeest. Speciaal voor de vrijgezel hebben we eventueel ook een speciale solex eventueel voorzien van leuke borden. Ook hebben wij iedere tour een aantal routes beschikbaar hierin zijn uiteraard diverse mogelijkheden verwerkt voor leuke tussenstops.